Even voorstellen

 

Mijn naam is Aimée de Rooij - van Veghel. Ik ben dierenarts, veterinair chiropractor en veterinair acupuncturist. De opleiding tot veterinair chiropractor heb ik in Duitsland gevolgd aan de International Academy of Veterinary Chiropractic. Deze opleiding is gecertificeerd door de International Veterinary Chiropractic Association (www.i-v-c-a.com) In 2011/2012 heb ik de acupunctuur-opleiding voltooid, ook in Duitsland. (www.ivas.org / www.gervas.org)

 

Na mijn afstuderen heb ik eerst als algemeen paardenarts gewerkt in een specialistische paardenkliniek in de Verenigde Arabische Emiraten. Vervolgens heb ik in Australië werkervaring opgedaan in een gemengde praktijk. Van een collega-dierenarts en tevens veterinair chiropractor heb ik daar, naast chiropractie, nog een aantal interessante ontspanningstechnieken voor dieren geleerd.

 

Nadat ik mij weer in Nederland had gevestigd, heb ik mij volledig gericht op chiropractie. Ondertussen is het aanbod van therapie-mogelijkheden sterk uitgebreid. Door de jaren heen heb ik verscheidene nascholingscursussen gevolgd. Tijdens een behandeling maak ik dus niet alleen gebruik van chiropractie, maar ook van acupunctuur, triggerpoint-therapie, medical taping en technieken uit de craniosacraal therapie en osteopathie.

 

Klik hier voor mijn interview in het 'Tijdschrift voor Diergeneeskunde'.

Welkom

Contact